Blogger tarafından desteklenmektedir.

Adını Sen Koy 21. Bölüm izle Trt 1 Pazartesi Yeni Bölüm 17 Ekim 2016


Adını Sen Koy 21. Bölüm Özeti: Imkansızda görülse iki gencin yaşam hikayesi bir vakit sonrasında gün ışığı bunun şeklinde aydınlanacaktır. ömer kardeşinin mutluluğu için düştüğü oyununun içinde formaliteden evlenmek mecburiyetinde kalmıştı. 

Kardeşinin 6 aylık kalan ömründe onu mutlu etmek için bu yola başvurmuştu. Fakat evleneceği şahıs olan Zehra’ya para ödemesi yapmak zorundaydı. 

ömer, bu sebepten parayı ödeyip Zehra’yı satın almıştı.Dizinin son bölümünde ömer kardeşinin mutluluğu için düştüğü oyununun içinde formaliteden evlenmek mecburiyetinde kalmıştı. Kardeşinin 6 aylık kalan ömründe onu mesut etmek için bu yola başvurmuştu. Fakat evleneceği şahıs olan Zehra’ya nakit ödemesi yapmak zorundaydı. ömer, bundan dolayı parayı ödeyip Zehra’yı satın almıştı.

Adını Sen Koy 21. Bölüm izle,Adını Sen Koy Son Bölüm izle,Adını Sen Koy Yeni Bölüm izle,Adını Sen Koy 17 Ekim 2016,Adını Sen Koy 21. Bölüm Tek Parça izle,Adını Sen Koy 21. Bölüm izle,Adını Sen Koy Son Bölüm izle,Adını Sen Koy Yeni Bölüm izle,Adını Sen Koy 17 Ekim 2016,Adını Sen Koy 21. Bölüm Tek Parça izle,Adını Sen Koy 21. Bölüm izle,Adını Sen Koy Son Bölüm izle,Adını Sen Koy Yeni Bölüm izle,Adını Sen Koy 17 Ekim 2016,Adını Sen Koy 21. Bölüm Tek Parça izle

0 yorum:

Yorum Gönder